Posledné kolo základnej časti SLL

Zápas Tricksters proti Bats sa začal s oneskorením, pretože sa ešte čakalo na hráčov Bats z poza rieky Moravy. To akoby hráčov Tricksters rozrušilo a do zápasu nevstúpil dobre. Bats sa dostali do vedenia 3:0 a kontroloval hru. Tricksteri sa na ihrisku hľadali a najmä vlastnými chybami, dávali súperovi tromfy do rúk. V druhej a tretej štvrtine sa síce Tricksteri prebudili no na súpera ktorého ťahali predovšetkým posily z Čiech to nestačilo. Vo štvrtej štvrtine troma gólmi rozhodli o konečnom výsledku zápasu. Tricksters podľahli v poslednom kole SLL hráčom z Devínskej Novej Vsi 7:11.

Druhý zápas bol plne v réžii Skalice ktora dominovala vo všetkých herných činnostiach. Hrali tímovejsie držali loptu a v zakonceniach boli nebezpečnejší nez Zvolen a samozrejme aj produktivnejsi. V hre oboch tímov však boli aj nepresnosti no Skalica si svoje útoky viac pripravovala. Z jednotlivcov dominovali najmä Thomay  a černák na strane Zvolena treba vyzdvihnúť Rafaja a Adama. Napokon však Skalica dominovala a zvíťazila aj za pomoci českých posil jednoznačne 19:4.

Týmto kolom sa skončila základná časť SLL, a tento víkend sa bude hrať semifinále a finále. V nich sa stretnú o desiatej Bratislava Tricksters ako víťaz základnej časti proti Zvolenu Punishers a druhá Skalica si zmeria sily z Bratislava Bats na pravé poludnie. V nedeľu sa následne odohrajú zápasy o tretie miesto a o majstra Slovenska.

Prídte povzdbudiť vášho favorita tento víkend 19. a 20. Semptembra na futbalové ihrisko na Vápencovej ulici v Bratislave.