Tricksters Bratislava šampiónom SLL21

Meno historicky najúspešnejšie lakrosového klubu na Slovensku sa zapísalo už 9× na víťaznú trofej Slovenskej lakrosovej ligy.

V semifinále si najprv zmerali sily proti sebe Skalica Chiefs a Tricksters Bratislava a po nich sa stretli Zvolen Punishers proti Bratislava Bats.

Do V prvých semifinálových zápasoch jednačne dominovali bratislavské kluby, ktoré neboli oslabené o žiadne absencie kľúčových hráčov a oba bez väčšíc problémov postúpili do Finále.

V zápase o tretie miesto do zápasu lepšie vstúpila Skalica keď v prvej štvrtine dala hneď dva góly a Zvolenu sa nepodarilo presadiť. Celkovo však Skalica nehrala najlepšie a Zvolen nemal povestné šťastíčko, aby sa im podarilo zápas zdramatizovať. Po jednoznačom výsledku 8:2 si Skalica odnáša tretie miesto.

Po dvoch sezónach, kedy Tricksters SLL nehrali a tej minulej v ktorej vo finále podľahli rivalom z Bratislavy Bats, im tento raz odplatili minuloročnú finálovú prehru a zvíťazili v SLL 2021 jednoznačne 14:3. Na konci sa tak mohli lakrosisti Tricksters radovať z trofeje, ktorá si teraz prejde určite podobnú cestu ako hokejový Stanley cup.

Priebeh zápasu bol od začiatku v rukách Trickststers, ktorým opäť vyšiel začiatok zápasu a rovnako ako aj v semifinále proti Skalici, otvorili skóre zápasu. Až za stavu 6:0 sa v druhej štvrtine skórovali aj hráči Bats. Rozbehnutých Tricksterov, však už nič nemohlo zastaviť a postupne navyšovali svoj náskok. Na konci duelu, svietil na svetelnej tabuly stav 14:3 v prospech Oranžovo-čiernych.

Ďakujeme všetkým zúčastneným klubom, hráčom, rozhodcom a organizačnému tímu a ďalší skvelý ročník Slovenskej Lakrosovej Ligy a novému šampiónovy gratulujeme!