Bratislava Bats majstrom SLL

19. 09. 2020

1. semifinále

Bratislava Tricksters   9 : 4  Zvolen Punishers

Zápas bol veľmi taktický a každý čakal súperovu chybu. Zápas ovládli predovšetkým brankári, ktorý naprávali chyby svojich spoluhráčov čo dokazuje aj skóre. V zápase sa ukázali skúsenosti tímu z Bratislavy, ktorý od druhej štvrtiny režíroval zápas do víťazného konca a stali sa tak prvými finalistami.

2. Semifinále

Bratislava Bats  9:8  Skalica Chiefs

Už pri nástupe sa vedelo, že to bude veľmi vyrovnaný zápas, nakoľko v oboch tímoch bolo počuť zvučné mená.  Skóre sa menilo ako na hojdačke a až do posledného hvizdu rozhodcu nebolo nič isté.  Nakoniec sa v súboji o finále z výhry radoval tím z Bratislavy

Zápas o 3. miesto

Zvolen Punishers  5 : 13 Skalica Chiefs

Zápas poznačili zranenia zo semifinálových súbojov. No to odhodlanejšie išli hráči do zápasu, ktorý aj napriek zraneniam bol na vysokej úrovni. Tím zo Skalice sa druhej štvrtine ujal vedenia a už Zvolen nepustil pred seba. Z bronzovej medaile sa po zápase tešil tím zo Skalice.

FINÁLE

Bratislava Bats  16 : 7  Bratislava Tricksters

Bratislavské derby. Finálový zápas, na ktorý sa tešil každý hrač aj každý divák. Finále malo náboj ako sa na finále patrí, ani jeden z tímov sa nešetril a dali do súboja všetky svoje sily, kde sa nakoniec zo svojho prvého titul v slovenskej lakrosovej lige tešil tím Bratislava Bats.

Ak si niektorý z týchto zápasov chcete pozrieť, môžete tak spraviť na našom Youtube kanále.

Všetkým tímom, hráčov a organizátor ďakujeme za sezónu a tešíme sa na nový ročník.